Rendabel een krachtige bedrijfsfilm amsterdam laten vervaardigen door een professioneel TV producent.

Bedrijfsfilm Laten Maken


Het is belangrijk om na het maken van je bedrijfsfilm ook een plan te hebben. Het gebeurd maar al te vaak dat een onderneming een bedrijfsfilm laat maken en deze dan alleen gebruikt op de webpagina. Dit terwijl er legio aan mogelijkheden zijn om je bedrijfsfilm te gebruiken om naamsbekendheid te genereren. Natuurlijk is dit per bedrijf, dienst of product verschillend. Neem daarom contact met ons op wanneer je raadgeving wilt over hoe u uw actie het beste kan benaderen.

U laat zien hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat, wat uw organisatie onderscheidt van de concurrent en wat u de klant te bieden heeft. U wilt natuurlijk dat uw onderneming volledig tot zijn recht komt in een bedrijfsvideo. Om deze reden richten wij ons allereerst op de achtergrond en identiteit van uw bedrijf, waarna we de sterke kanten aanzienlijk naar voren brengen in de filmmontage. bedrijfsfilm laten maken

Uw Eigen Bedrijfsfilm Vervaardigen


U kunt bij ons een bedrijfsfilm laten maken. Een bedrijfsfilm is als het naamkaartje van uw bedrijf. Het moet de juiste indruk bij nieuwe klandizie achterlaten en een goed beeld geven van uw organisatie. Een geanimeerde bedrijfsfilm stelt u in staat om ook zaken als een proces of visie op een visuele manier over te brengen. Op deze pagina vertellen we meer over de mogelijkheden. Samen met u maken wij uw bedrijfsfilm. U hoeft zich geen zorgen te maken over het storyboard, de montage of het script: dat verzorgen wij allemaal graag voor u. Het enige dat wij van u nodig hebben is de juiste inhoud. We willen graag samen tot het ontwerp van uw bedrijfsfilm komen. Wij willen weten waar u voor staat, wat uw stijl is. En zo komen we samen tot een passend ontwerp.
De eerste versie van de bedrijfsfilm wordt aangeleverd en het is tijd voor een volgende response ronde. De bedrijfsfilm kan via ons Vimeo kanaal en een persoonlijk wachtwoord worden bekeken. Via telefonisch contact of via mailcontact kan er feedback worden gegeven. Het gaat dan nog om bepaalde beelden of sferen die wellicht anders mogen. Doordat we vooraf het storyboard hebben gemaakt, zijn er inhoudelijk meestal weinig tot geen response punten meer. Zijn ze er wel? Dan kunnen we dat gemakkelijk aanpassen om de bedrijfsfilm naar wens te maken.Aansluiten bij de doelgroep


Een van de belangrijkste dingen van uw videoproductie is dat uw bericht begrepen moet worden binnen je doelgroep. Er moet daarom goed nagedacht worden hoe de doelgroep uw bedrijfsfilm gaat appreciren. Bedrijfsfilms worden namelijk altijd gemaakt voor specifieke groepen uit het bedrijf. Hierbij moet er vanuit gegaan worden dat de doelgroep niets weet (onwetend is) over uw product en het bedrijfsproces. Ook de keuze van het medium moet afgestemd worden op deze doelgroep. Samen zorgen we er ook voor dat de strekking en de beoogde doelgroep van uw bedrijfsfilm kraakhelder zijn. Vervolgens vertalen we die zaken naar een script waarbij we een storyboard voor de bedrijfsfilm (hier verder lezen) maken. Zo maken we een zichtbaar beeld en kan de bedrijfsfilm perfect worden aangewend in een campagne of weblocatie.

Samen gaan we ook op zoek naar de gewenste stijl en inhoud voor de bedrijfsfilm. Op die manier heeft u gedurende het hele traject inzicht in het creatieve proces. Teksten op een website zijn en blijven essentieel. Echter, een website met enkel tekst kan saai en onpersoonlijk ogen voor de bezoeker. Video's zijn een uitstekende manier om uw website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm brengt u de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van promoten een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *